Η πιο εύκολη και γρήγορη λύση γεύματος για να είναι όλοι ευχαριστημένοι
στο σπίτι. Μου αρέσει να προσθέτω στο κιμά λαχανικά, δίνουν γεύση και
υγρασία στο μπιφτέκι, απαραίτητο για να σας γίνει ζουμερό. Αντικαθιστούν
το ψωμί το οποίο αφρατεύει μεν το μπιφτέκι αλλά δεν δίνει την επιπλέον
νοστιμιά. Βάλτε τώρα και την γεύση του τυριού στο εσωτερικό του και
απολαύστε το πιο νόστιμο μπιφτέκι που έχετε φάει ποτέ σας!
Διαλέξτε κιμά ανάμεικτο, μοσχάρι-χοιρινό. Αναμίξετε όλα τα υλικά μαζί να ενωθούν και βάλτε το μείγμα για 30 λεπτά στο ψυγείο. Πλάστε τα μπιφτέκια προσθέτοντας στο εσωτερικό τους το τυρί το οποίο θα είναι gouda, emmental ή κάποιο άλλο κίτρινο τυρί της προτίμησης σας. ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο και απολαύστε τα με φρέσκια σαλάτα, πατάτες τηγανιτές ή φούρνο ή ακόμα ακόμα και με ένα αρωματικό ριζότο!
Δείτε την συνταγή σε βίντεο
πατώντας εδώ Μπιφτέκια γεμιστά με τυρί στο φούρνο
Υλικά
1 κιλό κιμά (50% μοσχ. 50% χοιρ.)
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 καρότα
1 κολοκύθι
1 κόκκινη πιπεριά
1 μικρή πατάτα
Μαϊντανό
1 κ.γ. mix ρίγανη, θυμάρι, θρούμπι
1 αβγό
1/4 κούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιππέρι
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 καρότα
1 κολοκύθι
1 κόκκινη πιπεριά
1 μικρή πατάτα
Μαϊντανό
1 κ.γ. mix ρίγανη, θυμάρι, θρούμπι
1 αβγό
1/4 κούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιππέρι
10 κομμάτια τυρί emmental ή
gounda
Έως την επόμενη φορά να περνάτε καλά, πολλά-πολλά φιλιά σε όλους σας!!!